Djurkommunikation/Healing

När jag kommunicerar med djur så tonar jag in mig på den speciella individ som jag ska ha kontakt med via telepati. Telepati är ju något som vi alla egentligen använder hela tiden utan att tänka på det. Många av oss har varit med om att man har tänkt väldigt mycket på en viss person och att den personen plötsligt ringer. Allting består av energi, så också våra tankar. Djur kommunicerar med varandra genom kroppsspråk och via sina subtila signaler men även genonom att skicka bilder och känslor. Så när man kommunicerar med djur så använder och kännar man in de bilder och känslor som djuret skickar till en. Man kan därmed få se bild sekvenser av det som djuret vill förmedla. Det kan vara allt ifrån hur djuret själv mår energimässigt och om andra konkreta saker som den är med om i sin vardag.
 
Djuret kan också förmedla hur djurägaren mår och är . Det är väldigt individuellt hur mycket information man får eftersom alla djur är unika individer, där vissa  är mer "pratsamma"  än andra. Det är mycket vanligt att djur kan känna av sina djurägares smärtor i sina egna kroppar och kan även påverkas känslomässigt. Därför behandlar jag både djur och djurägarna vid en konsultation eftersom problemen ofta hänger ihop. Jag  förmedlar den information jag fått om djuret och ägaren och sedan ger jag healing till djuret om det skulle behöva det. Ägaren får även en lättare typ av healing .Om det  skulle visa sig sedan att djurägaren känner att hon/han har ett behov av en mer djupgående och omfattande Medial coaching/ healing  så har jag särskilda behandlingar för det.


Djurkommunikationen/ Healingen så går det till så här:


Du ringer eller mailar  mig och vi kommer tillsammans överens om en tid som båda kan. Det går bra att göra en sådan här session både över  telefon eller via ett personligt besök. Jag vill alltid läsa av djuret först på distans innan sessionen skall ta vid. Det jag behöver från er är först och främst ett namn på djuret, er som ägare och vad det är för sorts djur  (Jag jobbar främst med hästar, hundar och katter). Om ni som är djurets ägare har några frågor som ni vill ställa till djuret kan ni även förmedla dem till till mig innan sessionen tar vid.Skicka gärna med ett kort på djuret också men det är inte  nödvändigt. Vill man ha sessionen via telefon så ger jag healingen efter avslutat telefonsamtal på distans. Jag återkopplar via sms eller mejl det jag upplevt efter healingen. Vid ett personligt möte kommer jag till er och sessionen äger rum där med både den mediala informationen och healing direkt på djur och människa.

 Vid telefonsession 
 

Pris : 600 kr /  60 min  kombination Djurkommunikation/Healing
inklusive ett uppföljningssamtal

Pris:  300 kr Healing på distans plus återkoppling via sms eller mejl

Summan sättes in på bankgiro  778-7690
senast två dagar före inbokad tid. Kom ihåg att uppge Namn och djurkom/healing
så att jag ser vem betalningen kommer ifrån, ni kan även swisha.


Du ringer mig på den inbokade tiden
Tel.    073/0622456  eller  0660/58063


Vid Hembesök  sker betalning på plats med kontant eller via swish
600 kr för 60 min plus milersättning 20 kr/milen


 
Välkommen att höra av er!!